Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vive la France, 9 & 10 juli van 11:00 tot 18:00 uur te Hummelo.

zaterdag, 9, juli, 2022 11:00 - zondag, 10, juli, 2022 18:00

2 daagse Kunstmarkt

In en rond de Dorpskerk van Hummelo proef je tijdens Vive la France de sfeer van het Parijse Montmartre. Een prominente plek voor uiteenlopende creatieve vaardigheden, waar kunstenaars ook gelegenheid hebben om de bezoekers mee te laten beleven hoe hun werk tot stand komt.

Wie op zoek is naar een artistiek verantwoorde verfraaiing van de woonkamer, een cadeautje of misschien inspiratie zoekt om zelf creatief aan de slag te gaan, kan bij tal van standjes terecht. Vorig jaar liep dat uiteen van bijzondere tekentechnieken, werk van olieverf, aquarel of kleurpotloden tot portrettekenen en het aanbrengen van illustraties op boomschijven, glasobjecten en keramiek.

De organisatie is blij met de manier waarop de kunstmarkt zich een onmisbare plek verwerft in het evenement. Voor de achtste editie van Vive la France gaan ze weer op zoek naar talenten op het gebied van kunst en cultuur om in hartje Hummelo een stukje Montmartre tot leven te brengen.

2 daagse Brocantemarkt, Hoogstaand aanbod en grote diversiteit

De extra aandacht die de exposanten op de brocante Fair van Vive la France besteden aan de uitstalling van de mooiste antiek en brocante, draagt bij aan de bijzondere sfeer die de bezoekers ervaren. Tel daarbij dat de Fair plaats heeft in de straatjes met karakteristieke bebouwing rond de Dorpskerk en het is meteen duidelijk waarom duizenden brocante-liefhebbers Hummelo met een rood uitroepteken in de agenda hebben staan.                    Voor de achtste editie mag de bezoeker weer een hoogstaand aanbod en een grote diversiteit verwachten. De Hummelose Fair is een van de grootste brocante fairs van het land en wordt door kenners gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod. Dat varieert van kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antieke serviesdelen en sieraden tot vintage poppen, kleding en gepatineerde meubeltjes. Er is plaats voor zo’n honderd standhouders. Liefhebbers en kenners hebben de afgelopen jaren Hummelo al ontdekt, vanuit het hele land maar ook uit Duitsland, België, Engeland en Frankrijk staan ze al vroeg aan de poort, op zoek naar dat bijzondere item waar ze al zo lang naar speuren.

BESTEL VAST JE ENTREE TICKETS, EN PARKEERKAART VIA BOVENSTAANDE QR CODE

9 & 10 juli 2022 – Entree €5,-
Entree en parkeer tickets online verkrijgbaar

Gegevens

Begin:
zaterdag, 9, juli, 2022 11:00
Einde:
zondag, 10, juli, 2022 18:00
Site:
https://www.vive-la-france.nl

Organisator

https://www.vive-la-france.nl

Locatie

Hummelo
Nabij kerk in centrum
Hummelo, Nederland
+ Google Maps